Uutiset


 

Tervetuloa Kennel Marzan -kotisivuille!

Kennelnimeni MARZAN myönnettiin vuonna 1994. Martsa-lempinimeni muokkautui kätevästi kennelnimen muotoon ja "kasvatustyö" saattoi alkaa.

Kennelistämme on lähtenyt yksi briard-pentue.

Harrastuksemme alkoi saksanpaimenkoirilla ja briardeilla jo vuonna 1989. Kääpiöt valtasivat taloa jokunen vuosi takaperin kun meille tuli ensimmäinen löwchen ja vuonna 2000 tuli Ranskasta picardienpaimenkoira. Meillä on ollut myös sileäkarvainen kettuterrieri ja uusin tulokas perheessä on pk.collie

Olen toiminut Kemin seura- ja palveluskoirakerhossa johtokunnan jäsenenä ja Suomen Briard ry:n pohjois-suomen paikallisjaoston puheenjohtajana sekä minulla on virallinen kehäsihteerikortti.  

Perheeseemme kuuluu minun lisäksi poikani Aki.
Koiria on tällä hetkellä kaksi Löwchen Zippo ja Pk.Collie Sohvi.Niistä löydät tarkempaa tietoa koiramme kansiosta.Sekä nyt  uusin perheenjäsen on Löwchen Ansa joka on Zipon tyttö. Pitkä-aikainen haaveeni toteutui vihdoinkin sain Itselleni Zipon tytön. Ansalla on upea sukutaulu englanti-ruotsi-suomi linjaa ja toivottavasti tästä lähtee pienimuotoinen Löwchen kasvatus kennelissämme tulevaisuudessa. Ansa on sijoituksessa Kennel Lionland:ista.

Harrastamme aktiivisesti näyttelyitä ja on tullut koluttua palveluskoirakenttiäkin. Billyn kanssa on käyty kokeilemassa luolatoimintaa.

Uusituilta kotisivuiltamme löydät tietoa roduistamme ja harrastuksestamme. Käy myös jättämässä terveisesi vieraskirjaamme. Jonka löydät yhteistiedot sivulta.
Valokuvista osan olen ottanut itse sekä muita henkilöitä  mm. Johanna Kuoppala, Minna Tikkanen, Sinikka Kallio